LIGHTS ON

Debuut album 14 juni 2019

Op 14 juni was de release van mijn debuutalbum in Scheltema. Het begon allemaal toen ik besloot om het jaar 2018/2019 als tussenjaar in te gaan. Ik wilde echter wel een opvulling voor dit jaar. Mijn droom om een eigen album op te nemen, werd steeds aantrekkelijker. Ik nam de beslissing het gewoon te gaan doen. Ik verzamelde een band om mee heen van mede-muzikanten uit de kroeg en vrienden van de middelbare school. Met wekelijkse repetities kwam het einddoel steeds dichterbij.


Begin maart begonnen we met de studio sessies. We maakten lange dagen, waarbij absolute concentratie op elk moment geboden was. Ik ging ook alleen de studio in, om de meer akoestische nummers op te nemen. Elke weekend klonk het meer en meer als een geheel. Na drie weekenden was het klaar.

Op 14 juni werd dit groots gevierd met vrienden en familie, die uit alle hoeken van het land kwamen opdagen. Het was een magische sfeer in Scheltema, waarna de afterparty tot in de late uurtjes zich voltrok in Schommelen. De CD is nu te koop voor €10 (bij interesse neem even contact op). Zorg ervoor dat je niets mist van mijn ontwikkeling, door je te abonneren. Liefs!!

Ps. Check het filmpje hieronder voor een kijkje achter de schermen in de studio...

 
 
 
Raisa_woordbeeld_kleur.png
 
  • Facebook
  • SoundCloud

©2019 by Raisa. Proudly created with Wix.com