THE LOST, THE LONELY & THE LOVERS

Bedroom recordings coming to you in november 2020

Vol enthousiasme kan ik vertellen dat er een tweede album op Spotify komt. Deze keer opgenomen in mijn ‘Home Studio'. Ik ben heel blij met het resultaat dat echt helemaal ik is, maar tevens ook voor iedereen herkenbaar: songs for The Lost, The Lonely & The Lovers. 

Sinds corona zijn we met z’n allen in een nieuwe samenleving beland. Een samenleving van afstand, isolatie en ontsmettingsmiddelen, waarbij een groot deel van het leven zich afspeelt in de digitale wereld. Het is ook een tijd van samenhorigheid, een tijd van omkijken naar mede buurtbewoners en een tijd van aandacht voor de natuur om je heen. Hoe je deze corona tijden ook beleeft, een ding is zeker: de anderhalvemetersamenleving maakt veel emoties los. 

Ik bevond mezelf in zeeën van tijd en veelal weer bij m’n ouders op de zolderkamer. Geïnspireerd door de beelden van ontroerde zingende Italianen op hun balkons en door de veranderende wereld om me heen, begon ik met het opnemen van nieuwe nummers, die ik op SoundCloud releasde als ‘Quarantine Sessions’. Langzaamaan borrelde er een nieuw plan omhoog. Een plan voor een tweede album op Spotify. De eerste single,‘Somebody Else’, komt eind september uit en de tweede single 'The Promised Land' eind oktober. In november volgt de release van het album online!

 

STAY TUNED

 
IMG_0746_edited.jpg

Eerste Single: Somebody Else

Release eind september 2020

IMG_0551_edited.jpg

Tweede Single: The Promised Land

Release eind oktober 2020

 

LIGHTS ON

Debuut album 14 juni 2019

 
IMG_0898.JPG

Op 14 juni was de release van mijn debuutalbum in Scheltema. Het begon allemaal toen ik besloot om het jaar 2018/2019 als tussenjaar in te gaan. Ik wilde echter wel een opvulling voor dit jaar. Mijn droom om een eigen album op te nemen, werd steeds aantrekkelijker. Ik nam de beslissing het gewoon te gaan doen. Ik verzamelde een band om mee heen van mede-muzikanten uit de kroeg en vrienden van de middelbare school. Met wekelijkse repetities kwam het einddoel steeds dichterbij.


Begin maart begonnen we met de studio sessies. We maakten lange dagen, waarbij absolute concentratie op elk moment geboden was. Ik ging ook alleen de studio in, om de meer akoestische nummers op te nemen. Elke weekend klonk het meer en meer als een geheel. Na drie weekenden was het klaar.

Op 14 juni werd dit groots gevierd met vrienden en familie, die uit alle hoeken van het land kwamen opdagen. Het was een magische sfeer in Scheltema, waarna de afterparty tot in de late uurtjes zich voltrok in Schommelen. De CD is nu te koop voor €10 (bij interesse neem even contact op). Zorg ervoor dat je niets mist van mijn ontwikkeling, door je te abonneren. Liefs!!

Ps. Check het filmpje hieronder voor een kijkje achter de schermen in de studio...

 
 

DE RELEASE VAN LIGHTS ON

14 juni 2019 te Scheltema, Leiden

 
 
 

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • SoundCloud

©2019 by Raisa. Proudly created with Wix.com